Groothandel in katalysatoren

Wij nodigen bedrijven met groothandelshoeveelheden katalysatoren uit om samen te werken

Naast individuele klanten nodigt onze aankoopdienst voor katalysatoren ook particulieren en bedrijven die grotere hoeveelheden katalysatoren en keramische monolieten te koop hebben uit om met ons samen te werken.

Wij nodigen u uit voor de groothandel aankoop van katalysatoren en monolieten:

Automobielwerkplaatsen

Wij kopen, terug van elke eigenaar van een autowerkplaats de gebruikte katalysatoren die overblijven na de vervanging van dit onderdeel, tegen een aantrekkelijke prijs.

Inzameling van schroot

Wij kopen ook katalysatoren van verschillende sloopwerven waar oude auto’s zijn gesloopt.

Voertuigen slopen

Voertuigen in sloop station zijn ook vaak uitgerust met katalysatoren, dus die kopen wij in elke gewenste hoeveelheid terug. Ze kunnen niet hergebruikt worden, en wij bieden een betere prijs dan u bij een schroothandelaar kunt krijgen.

#tymcz .fw-special-title:after{
display:none;
}

Voordelen werk met ons

Particulieren of bedrijven met groothandelshoeveelheden katalysatoren kunnen op een professionele behandeling en voordelen rekenen zoals:

Het kopen van katalysatoren vereist de juiste vergunningen, en wij hebben ze! Door katalysatoren aan ons te verkopen doet u legaal afstand van uw gebruikte onderdelen.

Elke klant kan rekenen op onze ondersteuning op het gebied van prijsstelling, verkoop en andere kwesties met betrekking tot katalysatoren.

Voor de aankoop van katalysatoren zijn de juiste vergunningen nodig, en die hebben wij! Door katalysatoren aan ons te verkopen, bent u legaal van gebruikte onderdelen af.

We zullen in groothandelshoeveelheden terugkopen:

Keramische monoliet

Keramische katalysatoren

Metalen katalysatoren