Over ons

Wat we doen?

We kopen katalysatoren

Zowel kleine als grote hoeveelheden katalysatoren zijn nodig voor ons bedrijf, dus we zullen ze graag kopen.

Plant recycleert

We onderwerpen de geconcentreerde katalysatoren aan geavanceerde recyclingprocessen om nuttige edelmetalen eruit terug te winnen.

We verkopen edelmetalen

Dankzij recycling recupereren we metalen zoals platina, palladium of rhodium uit katalysatoren, die we vervolgens verkopen.

Wie we zijn?

Dankzij onze ervaring en gebruikte technologieën zijn wij een van de beste katalysatorinkopers van Nederland. Klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste, daarom zullen onze medewerkers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het aankoopproces van de katalysator soepel verloopt.
//katalysator-recycling.nl/wp-content/uploads/2020/07/platyna.jpg

Over ons

Katalysatoren Recycling Nederland is vanaf 2007 actief op de Nederlandse markt als inkoop groothandel. In 2015 gaan wij in samenwerking met onze Europese partners de katalysatoren inkoopmarkt openbreken en de Nederlandse markt laten zien dat het ook op een nette en eerlijke manier kan.

Wat levert het u op om met ons samen te werken?

We behandelen elke klant of partner met de grootste zorg en proberen diensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Onze langdurige aanwezigheid op de markt heeft ons in staat gesteld onze positie te versterken en de ervaring op te doen die nodig is om gebruikte katalysatoren te verkrijgen en te recyclen.

Onze ervaren medewerkers en geavanceerde technologie zorgen voor een snelle recycling van katalysatoren tot edelmetalen.